Najnowsze wiadomości z Twojego regionu, ciekawe informacje, pomocne dyskusje. To wszystko możesz znaleźć tutaj. Wyraź swoją opinię. To forum czeka na Ciebie!
Drodzy forumowicze. Wstyd się przyznać, ale nie ma szans żebym zdążyła napisać swoją pracę dyplomową na czas. Praca zawodowa zjada tyle mojego czasu, że niestety się z tym nie wyrobię. Możecie podrzucić jakieś pomysły, jak zachować się w takiej sytuacji?
Proste! Zleć komuś opracowanie jej. Pisanie prac dyplomowych to dla wielu sposób na życie. Na pewno znajdzie się jakiś studencik albo firma, która zrobi to za Ciebie. Poszukaj, popytaj i będzie problem z głowy. Skup się na rozwoju zawodowym.
Pomysł fajny, wierzę, że za moją pracę magisterską cena będzie niska. Kumpela mówiła, że ceny są przystępne i nie zedrą ze mnie ostatniego grosza. Wszystkie zarobione pieniądze idą na życie, sami wiecie jak to jest utrzymywać się samemu na studiach.
Spokojnie, za napisanie pracy licencjackiej jedna z lepszych firm wzięła rozsądne pieniądze. Nie zdarli ze mnie ostatniego grosza, a z efektu byłam zadowolona, nawet promotor stwierdził, że sprawnie sobie poradziłam z tematem.