Najnowsze wiadomości z Twojego regionu, ciekawe informacje, pomocne dyskusje. To wszystko możesz znaleźć tutaj. Wyraź swoją opinię. To forum czeka na Ciebie!
Powiedzcie mi proszę, może ktoś ma większe doświadczenie. Czy jeśli zdecydowałbym się teraz na zakup auta, gdy nie ma żadnych promocji, takich medialnych (wiecie), to czy w salonie mogą mi i tak sami z siebie jakieś rabaty zaoferować?
Co do rabatów, wszystko zależy od konkretnego sprzedawcy. Nam dealer Renault poschodził z ceny w wielu miejscach i sporo udało się uciąć z pierwotnej ceny, a też nie było żadnych promocji wtedy.
Oczywiście, że może i prawie na pewno to zrobi, tylko musisz się niestety sam upomnieć. Trochę negocjacji, dobra rozmowa ze sprzedawcą i sporo zbijesz cenę. Może na samo auto nie dostaniesz, ale już na jakieś wyposażenie dodatkowe czy na ubezpieczenie to według mnie spokojnie.
Przede wszystkim wybierz solidnego sprzedawcę. Tutaj możesz sobie znaleźć kontakty https://dealerzyaut.pl/salon-mercedes/. Co prawda mnie interesowali dealerzy mercedesa, jak kupowałem auto, ale od renówek też tam znajdziesz. Solidne salony, warto się nimi zainteresować.